Ændring i TV Pakkerne pr 1 januar 2019

--
picture

Ændring i TV Pakkerne fra 1 januar 2019

Tak fordi du læser med, vi har et par nyheder til dig og lidt nyttig information

 
---

3pakke

Kære medlem.

Ved den netop afholdte tv afstemning blev flertals beslutningen at vi i Sundbynet skulle skifte fra nuværende 4 tv pakker til 3 tv pakker.

Således vil vi fra 1 januar 2019, have 3 tv pakker med følgende indhold og priser.

 

Grundpakke (21 kanaler) til 74 kroner om måneden

Mellempakke (32 kanaler) til 245 kroner om måneden.


Fuldpakken (71 kanaler) til 445 kroner om måneden.


Alle pakker giver adgang til Sundbynet PLAY (web-tv) samt mulighed for tilkøb af ekstra kanaler.
 

Hvad betyder dette så for dig?


Grundpakken sker der ikke kanalændringer i, men i får alle adgang til Sundbynet Play og mulighed for at tilkøbe ekstrakanaler.

Mellempakken får tilføjet, TV2 News, TV2 Zulu, TV3 Puls, og her er der også adgang til Sundbynet Play og mulighed for at tilkøbe ekstrakanaler, Viasat History, Nature & Explorer flytter til fuldpakken.

Fuldpakken bliver slået sammen med Sportspakken og bliver således vores største TV pakke, med alle kanaler, Sundbynet Play, og mulighed for at tilkøbe ekstra kanaler.

 

Hvad skal jeg gøre nu?


Grundpakke brugere behøver ikke at gøre noget, da der ikke er ændringer i kanalerne.

Mellempakke brugere skal lave en ny kanalsøgning når vi melder ud at ændringerne er lavet (bliver engang i december måned)

Fuldpakke brugere skal også lave en ny kanalsøgning når ændringerne er lavet.

 

Kan jeg ændre min pakke?


Da dette skift fra 4 til 3 pakker er en stor ændring, skal i hver og især tage stilling om i vil beholde de pakker i har idag.

Det er især for nuværende fuldpakke medlemmer at i skal tage stilling om i vil overgå til den nye fuldpakke, eller om i vil vælge en anden pakke.

Hvis i ikke gør noget, så vil i køre videre i de pakker i har idag, således at de af jer der har Fuld eller Sportspakke idag, vil få den nye fuldpakke automatisk

Normalt koster det 100kr at skifte pakke, men det gebyr har vi valgt at suspendere resten af 2018, således at i har mulighed for at skifte pakke uden at det koster noget

Læs mere på www.sundbynet.dk eller ring til os på 32 58 29 24 hvis du har spørgsmål.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen Sundbynet.dk


Hvis en fra hver opgang eller jeres bestyrelse vil printe denne mail ud og hænge i opgangen, så vil vi være meget taknemmelige, så vi er sikre på at alle får mulighed for at se den.

 


 

---

--
--
}
Powered by AcyMailing